Proslavili smo još jednu generaciju uspješnih gimnazijalaca

Svi smo čuli za njih jer njihov rad odjekuje sam za sebe.

Uspješni gimnazijalci.

Proslavili smo još jednu generaciju uspješnih gimnazijalaca koji su poslednje četiri godine dostojno držali titulu najboljih. Pokazali su da imaju srce, marljivost, ali i sposobnost za timski rad. Svi smo čuli za njih jer njihov rad odjekuje sam za sebe. Donijeli su nam nebrojeno radosti i ponosa. To su đaci koji su svim svojim postignućima na nastavi, ali i na takmičenjima različitih nivoa pokazali da je njihova želja za znanjem ogromna i Gimnaziju učinili ponosnom. Gimnazija to ne zaboravlja, stoga je red da im se srdačno zahvalimo.
Za ostvaren izuzetan uspjeh u vannastavnim aktivnostima i promociji Gimnazije nagrađeni su: Marko Ristić, Nataša Borovina, Mihajlo Stevanović, Nada Petrović, Viktor Blagovčanin i Jovan Jevtić.
Nosioci Vukove diplome: Nikol Vidaković, Radojka Ristanović, Aleksandra Golić i Jovana Tomanić.
Kao kruna svečane dodjele diploma, trenutka kada ispraćamo naše vukovce i đake koji su učinili toliko toga za našu školu, učestvovali u projektima, predstavama, konkursima i svemu tome dali svoj doprinos, imamo čast da proglasimo učenika generacije. O njemu drugari imaju samo riječi hvale. Druželjubiv, duhovit mladić sa kime je bilo zaovoljstvo ići u razred i školu. Profesori na pitanje ko je Nedeljko kažu- beskrajno vrijedan, posvećen i kulturan mladić. To su te osobine koje krase gimnazijskog učenika generacije.
Dragi prijatenji naše škole, željeli su da budu dio naših gimnazijskih priča i nagrade naše najuspješnije gimnazijalce. Zahvalićemo se fondaciji Stojanović koja je svojim dobročinstvom i nesebičnošću dugo godina nagrađivala najbolje učenike naše škole i bila podstrek i mjerilo vrijednosti i uspjeha na putu duha i vrline generacija učenika naše škole, gospodinu Ljubomiru Periću koji je darovao laptop učeniku generacije, kompaniji Sport Vision koja je donilara vaučere svim nagrađenim i kompaniji MG MONT na divnim knjigama koje su poklonili našim gimnazijalcima.
Svečanu akademiju u čast naših najboljih pripremile su profesorice Nataša Mitrović i Jovanka Živanović, sa našim daleko poznatim voditeljima Natašom Borovinom i Markom Ristićem.

Related Posts