Сајам средњих школа и занимања

Сајам средњих школа и занимања је ове године ,28.11.2017.организован по трећи пут и ово је и треће учешће наше школе на њему. Сајам је организован под покровитељством Омладинског комуникативног центра из Бања Луке.

Циљ сајма је, као и сваке године, да се ученици деветог разреда основне школе упознају са оним што им средње школе нуде, који смјерови се могу уписати, на који начин је организована настава, какво знање им школа пружа и какве су им могућности након завршене средње школе.

Гимназијалци су се и ове године потрудили да на занимљив начин покажу своја знања. Основци су имали прилику да интерактивно учествују у радионицама које су организоване у оквиру хемије, физике, биологије, географије, историјске секције, њемачког и француског језика. Упознали су се и са спортским успјесима наше школе, сазнали су којим спортским секцијама се могу придружити.


Чланови школског оркестра и ликовне секције су својим учешћем показали да ученици имају прилику да у нашој школи усавршавају своје таленте. У прилог томе су говорили и успјеси Драмског клуба, које смо такође презентовали.